Dinamo a uitat sambata seara cele doua infrangeri consecutive inregistrate in ultimele patru zile, 1-2 la Cul in campionat si 0-1 cu Pandurii in Cupa, regasind gustul victoriei in fata Otelului. A fost un meci la discretia "cainilor", care au atacat
Dinamo a uitat sambata seara cele doua infrangeri consecutive inregistrate in ultimele patru zile, 1-2 la Cul in campionat si 0-1 cu Pandurii in Cupa, regasind gustul victoriei in fata Otelului. A fost un meci la discretia "cainilor", care au atacat furibund inca din start, reusind in final sa se impuna cu 3-0. Galatenii au protestat vehement la prima reusita a gazdelor, sustinand ca in faza premergatoare golului, Claudiu Niculescu a fost semnalizat in ofsaid de catre asistent, insa centralul Coltescu nu a vazut gestul colegului sau de la linie si a dictat lovitura libera din care dinamovistii au deschis scorul. Faza l-a infuriat atat de tare pe Petre Grigoras, antrenorul de regula echilibrat al Otelului, acesta patruzand pe teren pana in apropierea arbitrului, pentru a-i cere socoteala. A fost trimis in tribuna, iar in minutul 70 galatenii au ramas si in zece oameni, Marius Baciu fiind eliminat dupa ce l-a tinut cu mana pe Claudiu Niculescu, cel care ar fi scapat singur spre poarta lui Vatca. La final, dinamovistii rasuflau usurati pentru ca au depasit un moment greu al echipei, care s-ar fi putut transforma in criza in cazul unui nou rezultat nesatisfacator. Mircea Rednic nu a putut insa sa savureze victoria din cauza unor probleme medicale ale elevilor sai. "Din pacate am avut niste accidentari foarte grave. Ze Kalanga are ruptura musculara si putem spune ca turul de campionat s-a incheiat pentru el. Catalin Munteanu are o plaga destul de mare si este internat in spital, iar Claudiu Niculescu trebuie sa faca o rezonanta magnetica. Asa este pe final de campionat, cand apare oboseala, dar avem cu cine juca. Apar <<petardele>>, <<bombele>>, ati vazut foarte bine ca nu sunt bombe", l-a ironizat Rednic pe Netoiu, cel care criticase campania de transferari a lui Dinamo.
Grigoras: "Voi suporta consecintele"
Mijlocasul Adrian Cristea a precizat ca jucatorii nu sunt afectati de ceea ce se discuta intre actionarii gruparii. "Pentru noi este liniste la echipa. Au fost doar doua infrangeri si consider ca am trecut peste ele. Este foarte greu, aproape imposibil sa mai prindem curse de 13 sau 14 victorii", a spus autorul primului gol al lui Dinamo. "Cainii" au iesit de la vestiare extrem de binedispusi, pentru ca imediat dupa meci au fost vizitati de catre directorul executiv Cristi Borcea, care le-a platit pe loc primele promise inainte de meci. "Conducerea ne premiaza tot timpul, pentru ca echipa merge bine si este normal, cred ca meritam sa fim premiati", a concluzionat Danciulescu. De partea cealalta, Petre Grigoras era extrem de suparat pentru ca echipa sa a primit zece goluri in ultimele doua meciuri de campionat, 0-7 cu Rapid si 0-3 cu Dinamo. "Ne mai luminaseram la fata dupa meciul de Cupa, dar asta este, am jucat cu echipa de pe primul loc in campionat. Este destul de dur sa pierzi cu 0-3. Totusi, Rapid este cea mai valoroasa echipa din tara dupa parerea mea", a spus tehnicianul. Grigoras a comentat si incidentul din minutul 16, dupa primul gol reusit de Dinamo. "A fost un fault la saritura lui Niculescu, tusierul ridicase fanionul pentru ofsaid, apoi l-a lasat jos, probabil ca-l durea mana. Nu trebuia sa fac gestul ala (n.r. sa intre pe teren), pentru ca eu nu ma pricep la arbitraj. Voi suporta consecintele", a mai spus Grigoras. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.