A lucrat la Radio Contact si UniPlus Radio ca realizator de programe muzicale. De la radio a trecut la TVR ca reporter si prezentator de stiri. La Antena 1, inainte de a deveni prezentatorul programului de mare audienta ""Din dragoste"", a fost preze

A lucrat la Radio Contact si UniPlus Radio ca realizator de programe muzicale. De la radio a trecut la TVR ca reporter si prezentator de stiri. La Antena 1, inainte de a deveni prezentatorul programului de mare audienta ""Din dragoste"", a fost prezentator de stiri. In 2003 a fost declarat ""Cea mai iubita vedeta de televiziune"" a anului, premiu decernat in urma rezultatelor unui sondaj la nivel national. Anul 2004 i-a adus un rol in filmul regizorului Mircea Daneliuc, ""Sistemul nervos"". Indragita vedeta a Antenei 1 Mircea Radu implineste maine 38 de ani.

""Am avut noroc in cariera si inca am""

""Daca fac un bilant si trag linie, anul care tocmai se incheie in viata mea a fost un an mai bun decat cel care a trecut - care a fost rau. In aceasta perioada lucrez afara din Bucuresti. Ca de fiecare data de ziua mea, se pare ca nici anul acesta nu voi fi acasa, ci plecat cu Caravana «Din dragoste».

Exista destule lucruri pe care mi le-am dorit sa le fac in mod special si nu am reusit pana in prezent. Ca orice om, mi s-a intamplat si mie sa fiu descurajat din cauza unui esec. Intr-un moment dificil ma remonteaza o discutie cu un om destept.

Una din valorile dupa care ma ghidez in viata este corectitudinea.

La ce viseaza Mircea Radu? Sa traiasca intr-o tara in care oamenii sa isi faca bine si constiincios treaba, fara sa stai cu biciul in urma lor, iar «pupincuristii» sa nu aiba ce cauta in functii-cheie. Deci, sa traiasca in Japonia...

Adolescentului Mircea Radu
i-as da urmatorul sfat: sa ia aminte ca povestile alea auzite de la oamenii mai in varsta, cu «nu toti se vor bucura ca tu ai succes», sunt adevarate!

Ce reprezinta meseria pentru mine?... Din fericire, pentru mine, meseria inca nu s-a transformat in munca. Am avut noroc in cariera si inca am... dar si muncesc pentru asta...
Realizarea care mi-a adus cele mai mari satisfactii este, bineinteles, pana acum, emisiunea «Din dragoste». Singurul regret pe care il am vizavi de cariera este ca am lasat de la mine, crezand ca si altii vor face la fel. Pe strada, cand sunt recunoscut, unii imi cer autografe, altii ma striga fara sa imi ceara nimic, unii imi zambesc fara sa ma strige...

Lucrurile care imi sunt cele mai dragi, fara de care nu as putea trai, sunt acoperisul de deasupra capului, hainele si stiloul.

Cea mai mare dorinta pentru noul an care incepe in viata mea este ca toti oamenii care tin la mine sa fie sanatosi.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.