Botezul fetitei lui Adrian Mutu a scos din buzunarul nasului Nicu Gheara in jur de 150.000 de euro. Petrecerea a avut loc intr-un conac pus la dispozitie de un prieten din Italia al acestuia. Pentru a scapa de asaltul ziaristilor, Adrian Mutu a

Botezul fetitei lui Adrian Mutu a scos din buzunarul nasului Nicu Gheara in jur de 150.000 de euro. Petrecerea a avut loc intr-un conac pus la dispozitie de un prieten din Italia al acestuia.

Pentru a scapa de asaltul ziaristilor, Adrian Mutu a apelat la tactica pacalirii adversarului, schimband ora si locul unde urma sa fie botezata fiica sa, Adriana, si pastrand secreta locatia aleasa. Atacantul Fiorentinei a vrut ca evenimentul sa fie mai putin mediatizat si la rugamintea sotiei sale, Consuelo.

SLUJBA. Initial, la petrecere erau asteptate in jur de 30 de persoane. Numarul lor a depasit insa 100, dupa ce mai multi prieteni din Romania ai familiei Mutu si-au manifestat dorinta de a le fi aproape. Crestinarea Adrianei a avut loc in cele din urma intr-o vila stil conac, pusa la dispozitie de un prieten din Italia al nasilor, Mihaela si Nicu Gheara. Aici au fost adusi doi preoti ortodocsi romani, care oficiaza la o biserica din Florenta. In timpul slujbei, care a durat o jumatate de ora, solistul Marcel Pavel a cantat in stilu-i caracteristic

""Ave Maria"", spre admiratia invitatilor. Dupa ceremonia botezului, Adriana Mutu a fost imbracata de nasa intr-o rochita Armani. Parintii micutei, Consuelo si Adrian, au preferat sa se imbrace in crem, in timp ce nasa a purtat un deux pi""ces Dior.

PETRECERE. Pentru ca vremea a fost de partea participantilor la botez, pe terasa conacului a fost amenajat un cort imens, care dispunea si de sistem de climatizare. Meniul a fost unul sofisticat, cu zeci de specialitati de branzeturi, fructe de mare, fripturi in toate formele, salate si dulciuri. Nu a fost comandat un tort special, fiind preferate torturi mai mici si de mai multe sortimente.

ATMOSFERA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.