"Nastase nu are sanse sa preia presedintia PSD", a declarat joi, la Iasi, fostul presedinte Ion Iliescu. Semnalul dat de Ion Iliescu este unul foarte important, mai ales ca in ultima vreme s-a spus ca Adrian Nastase se bucura de sprijinul liderului s
"Nastase nu are sanse sa preia presedintia PSD", a declarat joi, la Iasi, fostul presedinte Ion Iliescu. Semnalul dat de Ion Iliescu este unul foarte important, mai ales ca in ultima vreme s-a spus ca Adrian Nastase se bucura de sprijinul liderului spiritual al PSD. In plus, prin aceasta declaratie, fostul lider al partidului imprima apropiatilor sai ideea ca Adrian Nastase nu va castiga alegerile la Congresul PSD din decembrie si in consecinta nu merita sustinerea lor. "Nastase nu are sanse sa preia presedintia PSD. Daca eu voi candida? In nici un caz, am mai spus cu ocazia ultimului congres, cand am fost extrem de dezamagit de rezultatele votului. Nu voi mai candida pentru o functie in cadrul conducerii executive a partidului", a mentionat senatorul Ion Iliescu, citat de NewsIn. Reactia fostului presedinte al PSD vine la doar o zi dupa ce Adrian Nastase a spus ca se gandeste sa candideze la sefia partidului, dar in acest moment nu se simte pregatit. Intrebat daca va candida la congresul din 10 decembrie, chiar daca nu la o functie importanta , macar sa vada cata sustinere are acum in partid, a spus ca: "Este o sugestie pe care mi-au facut-o mai multi colegi zilele acestea si am sa reflectez serios la aceasta chestiune". Presedintele Mircea Geoana, in schimb, nu a comentat sansele lui Adrian Nastase, aratand ca in acest moment este interesat de pregatirea partidului pentru PE. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.