Tribunalul Bucuresti a admis, ieri, cererea omului de afaceri Genica Boerica de a i se permite sa paraseasca Craiova, pentru o saptamana, pentru a se interna la Institutul de Nutritie si Boli Metabolice din Capitala. Aparatorul lui Boerica, avocatul
Tribunalul Bucuresti a admis, ieri, cererea omului de afaceri Genica Boerica de a i se permite sa paraseasca Craiova, pentru o saptamana, pentru a se interna la Institutul de Nutritie si Boli Metabolice din Capitala. Aparatorul lui Boerica, avocatul Alice Draghici, a sustinut ca institutul din Bucuresti este singura institutie medicala unde se poate trata de diabet clientul sau. In 25 august, Genica Boierica a fost eliberat din inchisoare, in urma unei decizii a magistratilor Curtii de Apel Bucuresti. Omul de afaceri, care este suspectat ca a finantat celule teroriste, fusese condamnat, la sfarsitul anului trecut, la opt ani de inchisoare, de catre Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar privind infractiuni economice. Alaturi de Boerica, au mai fost condamnati mai multi cetateni arabi si egipteni. Ulterior, Curtea de Apel Bucuresti a decis restituirea dosarului la instanta de fond, dupa ce a constatat incalcarea unor drepturi procesuale ale unora dintre inculpati. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.