Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a abordat ieri cazul Rodicai Stanoiu, dar nu a luat deocamdata nici o decizie, a anuntat Constantin Ticu Dumitrescu. El a mentionat ca pronuntarea unei hotarari a fost amana
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a abordat ieri cazul Rodicai Stanoiu, dar nu a luat deocamdata nici o decizie, a anuntat Constantin Ticu Dumitrescu. El a mentionat ca pronuntarea unei hotarari a fost amanata "pentru a indeplini absolut cu strictete tot ce tine de procedura". Ticu Dumitrescu a adaugat ca si-a dat si el acceptul in ceea ce priveste amanarea pronuntarii unei decizii. "Nu stiu cand vom lua o decizie, dar nu cu foarte multa intarziere", a adaugat el. Potrivit acestuia, sedinta de joi a colegiului a fost una "corecta, linistita".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.