Jean Valvis (foto), unul dintre actionarii minoritari ai Rapidului, a declarat ieri ca va completa salariile anuale ale lui Mugurel Buga si Razvan Lucescu pana la 120.000 de euro in cazul atacantului, respectiv 250.000 in cazul antrenorului. "Ma anga
Jean Valvis (foto), unul dintre actionarii minoritari ai Rapidului, a declarat ieri ca va completa salariile anuale ale lui Mugurel Buga si Razvan Lucescu pana la 120.000 de euro in cazul atacantului, respectiv 250.000 in cazul antrenorului. "Ma angajez public ca printr-o subscriere de capital social sa acopar personal diferenta din contractul lui Buga pana la 120.000 de euro si din contractul lui Razvan Lucescu pana la 250.000 de euro. Acest gest reflecta increderea pe care o am in profesionalismul acestor doua persoane, care fac parte din brandul numit Rapid", a afirmat oficialul rapidist. Buga s-a aratat nemultumit in ultima perioada de faptul ca George Copos nu este dispus sa ii renegocieze salariului sau anual, care se ridica acum la aproximativ 50.000 de euro, unul dintre cele mai mici din lotul echipei giulestene. De asemenea, Copos a ajuns la un acord cu Razvan Lucescu in privinta unui contract de 180.000 de euro, desi in vara tehnicianului i se promisese un salariu anual de 250.000 de euro pentru a nu pleca la Timisoara. Valvis nu intelege de ce un jucator valoros este contestat de George Copos, si afirma, pe blogul sau de pe internet, ca, in opinia sa, Buga este cel mai bun atacant din Romania. "M-am gandit: de ce un sportiv care conform statisticilor europene este pe locul 19 al golgeterilor internationali (clasamentul IFFHS 2006), in Romania este contestat ca valoare? Dupa mine, Buga este atacantul numarul unu din Romania. Astazi este contestat nu pentru ca talentul lui nu mai este, ci printr-o greseala de management, de altfel inutila si mai ales daunatoare imaginii Rapidului", a mentionat Valvis.
Acesta ii cere public lui Buga sa ii ierte pe toti actionarii pentru "discriminarea salariala" la care a fost supus. "Buga rateaza un gol si trebuie umilit prin discriminare salariala! Pentru toate acestea, dragul meu Mugurel, te rog sa ne ierti! Noi, actionarii, si indirect conducatorii clubului Rapid, in loc sa te mentinem acolo sus, ca element de baza pentru brandul Rapidului, iti contestam valoarea si pacatuim cu tot felul de declaratii mediatice. Iarta-ne, Mugurel! Tu esti deja in Europa in lumina plina, noi, cu managementul, vom iesi de la subsol si sper, prin lumina soarelui, sa crestem metabolismul nostru managerial", a scris actionarul rapidist pe blogul sau. Valvis a mai declarat ca propunerea consensuala pe care i-a facut-o lui Copos este in continuare valabila. "Propunerea consensuala catre Copos se mentine in actualitate. Ea contine patru puncte: o majorare de capital puternica si imediata pentru reglementarea problemelor de buget si investitii, o conducere a clubului pe principii corporatiste moderne, garantarea transparentei si, bineinteles, efectuarea unui audit cel putin asupra ultimilor ani", a declarat Valvis. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.