Petre Iancu, redactor la Deutsche Welle, a dezvaluit, miercuri seara, intr-o corespondenta pentru Jurnalul TVR, ca Liviu Turcu ar fi transmis serviciului secret german, BND, numele unor jurnalisti de la posturile de radio din Germania de Vest care ar
Petre Iancu, redactor la Deutsche Welle, a dezvaluit, miercuri seara, intr-o corespondenta pentru Jurnalul TVR, ca Liviu Turcu ar fi transmis serviciului secret german, BND, numele unor jurnalisti de la posturile de radio din Germania de Vest care ar fi lucrat pentru Securitate. Informatia a aparut la momentul respectiv in ziarul "Die Welt". Iancu, care lucra si atunci la Deutsche Welle, a spus ca atunci ar fi avut perchezitii la departamentul romanesc de la sediul din Koln al postului finantat de guvernul german. Vizat a fost un jurnalist de la sectia romana de la Deutsche Welle.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.