Un medic din Marea Britanie i-a recomandat pacientei, care dorea sa-l consulte cu privire la o metoda de contraceptie, sa mearga la exorcist, relateaza dailymail.co.uk. Dr Joyce Pratt, 44 de ani, i-ar fi spus tinerei ca "i se misca ceva in stomac" si
Un medic din Marea Britanie i-a recomandat pacientei, care dorea sa-l consulte cu privire la o metoda de contraceptie, sa mearga la exorcist, relateaza dailymail.co.uk. Dr Joyce Pratt, 44 de ani, i-ar fi spus tinerei ca "i se misca ceva in stomac" si i-a sugerat ca ar putea fi posedata de un spirit malefic. Presa mai scrie ca medicul i-ar fi dat pacientei sale o serie de cruci si talismane protectoare si i-a sugerat sa ceara sfatul unui preot de la Catedrala romano-catolica Westminster din Londra. Sugestiile medicului nu s-au terminat insa aici, el spunandu-i tinerei (identificata doar ca domnisoara K) ca mama ei este o vrajitoare care doreste s-o omoare. "Posedata" a depus insa plangere impotriva medicului care urmeaza sa fie audiat, intr-o prima faza de catre Colegiul Medicilor din Londra. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.