Rugby-ul romanesc va avea de trecut un nou examen dificil, sambata, de la ora 16,30, cand reprezentativa Romaniei isi va testa fortele pe celebrul "Murrayfield Stadium" din Edinburgh impotriva puternicei selectionate a Scotiei. Dupa ce si-au incheiat
Rugby-ul romanesc va avea de trecut un nou examen dificil, sambata, de la ora 16,30, cand reprezentativa Romaniei isi va testa fortele pe celebrul "Murrayfield Stadium" din Edinburgh impotriva puternicei selectionate a Scotiei. Dupa ce si-au incheiat stagiul de pregatire din Franta, tricolorii pregatiti de Daniel Santamns au plecat, ieri dimineata, spre locul disputarii partidei test, fiind decisi sa obtina un rezultat notabil in compania uneia dintre cele mai valoroase echipe din "Turneul celor 6 Natiuni". Conform site-ului rugby.ro, in Franta, echipa noastra a alternat antrenamentele de intensitate cu sedintele de recuperare, exersand atat tactica individuala, pe compartimente, cat si apararea si atacul, coroborate cu studiul video. Din pacate, problemele medicale n-au ocolit lotul tricolor, la accidentarile lui Toderasc, Manta, Sarbu si Fercu adaugandu-se si cea de ultima ora a lui Costica Mersoiu, care acuza dureri la un picior. Astfel, pentru testul cu Scotia, care va fi transmis in direct pe Sport 1, Daniel Santamns poate conta pe serviciile a 12 stranieri, in frunte cu Petru Balan (Biarritz), Marius Tincu si Ovidiu Tonita (Perpignan), Razvan Mavrodin (Pau), Sorin Socol (Agen), Florin Corodeanu (Grenoble) si Ionut Tofan (Limoges), dar si a 12 sportivi de la Steaua, Dinamo, Contor Zenner Arad si "U" Cluj. Mentionam ca, partida va fi condusa de la centru de australianul Matt Goddard, ajutat de Tony Spreadbury (Anglia) si Federico Cuesta (Argentina).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.