Tarom intentioneaza sa devina membru al unei aliante internationale, urmand sa aleaga intre Sky Team si Star Alliance, a declarat directorul general al companiei, Gabriel Dumitrescu, citat de Mediafax. "Vom lua decizia pana la sfarsitul anului, in fu
Tarom intentioneaza sa devina membru al unei aliante internationale, urmand sa aleaga intre Sky Team si Star Alliance, a declarat directorul general al companiei, Gabriel Dumitrescu, citat de Mediafax. "Vom lua decizia pana la sfarsitul anului, in functie de beneficiile oferite de Alliance pentru Tarom", a spus Dumitrescu.
Potrivit acestuia, intrarea intr-o alianta aeriana este "destul de scumpa" si trebuie analizate atat beneficiile, cat si obligatiile care decurg dintr-un astfel de contract.
Negocierile in vederea aderarii la SkyTeam au inceput in urma cu trei ani. Alianta este formata din sase operatori aerieni, printre care se numara Air France, Delta Air Lines si Alitalia.
Cel mai mare parteneriat al companiilor de transport aerian este Star Alliance, cu 16 membri, printre care United Airlines, Lufthansa, Singapore Airlines, Air Canada si SAS.
Tarom a inregistrat, in luna octombrie, un grad de incarcare a curselor pe rute interne de circa 78%, iar pe destinatiile externe de 69%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.