- Valoarea schimburilor incheiate in piata Rasdaq a fost de 3,9 milioane lei, in crestere cu 30% fata de ultima sedinta a saptamanii anterioare. Indicele compozit, Rasdaq-C, s-a apreciat luni cu 0,1%, iar indicele RAQ-I s-a depreciat cu 1,10%. Indice
- Valoarea schimburilor incheiate in piata Rasdaq a fost de 3,9 milioane lei, in crestere cu 30% fata de ultima sedinta a saptamanii anterioare. Indicele compozit, Rasdaq-C, s-a apreciat luni cu 0,1%, iar indicele RAQ-I s-a depreciat cu 1,10%. Indicele RAQ-II, care arata evolutia companiilor listate la categoria a II-a Rasdaq, s-a depreciat cu 0,68%.
- Tranzactiile cu energie pe BRM risca un debut dificil, in conditiile in care majoritatea producatorilor spun ca nu mai au energie necontractata pentru 2007 si, in plus, invoca si un ordin care le-ar interzice prezenta pe noua platforma de tranzactionare. "Conform ordinului emis de fostul ministru Codrut Seres la mijlocul anului trecut, nu putem vinde energie decat pe OPCOM", a declarat pentru NewsIn, directorul general al Complexului Energetic Rovinari, Ion Dondera.
- Actionarii producatorului de aparatura optica IOR Bucuresti se vor intruni, in martie, pentru a alege noii administratori ai companiei. Pe ordinea de zi se mai afla modificarea actului constitutiv al firmei, pentru inregistrarea AVAS ca actionar majoritar, in locul MEC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.