Reunire pe bucati Capitanul Cristi Chivu este singurul stranier convocat care va ajunge la timp la reunirea lotului. Daniel Niculae si Razvan Cocis vor sosi mai tarziu, restul jucatorilor din strainatate urmand a veni direct la Cadiz. Re

Reunire pe bucati

Capitanul Cristi Chivu este singurul stranier convocat care va ajunge la timp la reunirea lotului.
Daniel Niculae si Razvan Cocis vor sosi mai tarziu, restul jucatorilor din strainatate urmand a veni direct la Cadiz.

Reunirea lotului este programata pentru maine, de la ora 14:00, fundasul lui AS Roma fiind singurul din cei noua jucatori din strainatate convocati pentru acest meci care va ajunge la timp la Centrul National de la Mogosoaia. La primul antrenament, care va avea loc de la ora 17:00, pe langa Chivu si juctorii din campionatul intern vor mai participa si alti doi stranieri: Daniel Niculae si Razvan Cocis. In cantonament ar mai putea ajunge, dupa miezul noptii, si Florentin Petre, care joaca duminica dupa-amiaza cu TSKA Sofia un meci in campionatul Bulgariei. Tot dupa miezul noptii sunt asteptati la Mogosoaia si jucatorii convocati de la Steaua, care duminica seara va intalni, in cadrul etapei a 15-a, pe FC National. Ceilalti jucatori chemati pentru aceasta intalnire, Tamas, Rat, Rosu, Marica, si Mutu, vor face jonctiunea cu restul coechipierilor direct in Spania, la Cadiz.

PLECARE. Plecarea spre Spania este programata pentru luni, de la ora 10:00, de pe Aeroportul ""Henri Coanda"". In cursul aceleiasi seri va avea loc si primul antrenament in efectiv complet, care va fi inchis presei. Antrenamentul oficial se va tine marti dimineata, de la ora locala 11:00, ultimele 15 minute fiind deschise presei. Partida amicala Spania - Romania va avea loc miercuri, 15 noiembrie, pe Stadionul ""Ramon de Carranza"" din Cadiz. Intalnirea va fi transmisa in direct de TVR 1, cu incepere de la ora 23:00.

SI TINERETUL SE REUNESTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.