RADET mai are o singura carte de jucat. Ori intra in randul lumii cu o organizare competitiva, ori ramane oaia neagra a administratiei locale si o permanenta sursa de paguba pentru bugetul Bucurestiului. Reorganizarea regiei, asa incat functionarea
RADET mai are o singura carte de jucat. Ori intra in randul lumii cu o organizare competitiva, ori ramane oaia neagra a administratiei locale si o permanenta sursa de paguba pentru bugetul Bucurestiului. Reorganizarea regiei, asa incat functionarea haotica din ultimii ani, ascunsa in spatele declaratiilor optimiste ale managerilor si ale oficialilor Primariei Capitalei, sa fie inlocuita cu un management sanatos, mai are de asteptat. si nu putin. Directorul RADET, Virgil Ramba, recunoaste ca, in urmatorii doi-trei ani, regia are de lucrat atat la performantele retelei, cat si la mentalitatea structurii manageriale.
"Pot spune ca, deocamdata, suntem in grafic. Am inceput partea de organizare interna in acest an. Continuam, potrivit planului, pana in 2008", a declarat Ramba. Intentiile de reorganizare ale regiei au trecut si prin mana conducerii Primariei Capitalei. Viceprimarul general, Razvan Murgeanu, crede ca directorul RADET, Virgil Ramba, este putin cam optimist cand vorbeste de o reorganizare a regiei de termoficare in numai doi ani. "Cert este ca despre adevarata reorganizare a RADET nu putem vorbi decat dupa ce se vor unifica cele doua capacitati. Cea de distributie si cea de productie. Asta in conditiile in care, de anul viitor, municipalitatea preia de la ELCEN capacitatile de productie. Atunci, RADET trebuie sa gestioneze intreg sistemul si abia de atunci se poate vorbi de inceperea unei organizari," precizeaza Murgeanu. La randul lui, directorul RADET, Virgil Ramba, se arata multumit de micile retusuri facute anul acesta. si nu la nivelul retelelor de distributie, ci la nivelul organizarii interioare. "Am adus imbunatatiri in ceea ce priveste relatia cu publicul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.