Colegiul CNSAS va da o decizie in privinta colaborarii Rodicai Stanoiu cu Securitatea in sedinta de joia viitoare, pana atunci urmand ca rezultatul expertizei grafologice defavorabil fostului ministru al Justitiei sa-i fie comunicat si aparatorului a
Colegiul CNSAS va da o decizie in privinta colaborarii Rodicai Stanoiu cu Securitatea in sedinta de joia viitoare, pana atunci urmand ca rezultatul expertizei grafologice defavorabil fostului ministru al Justitiei sa-i fie comunicat si aparatorului acestuia. Oficial, CNSAS a amanat votul in cazul fostului ministru PSD al Justitiei, actual senator independent, pentru a putea finaliza o serie de proceduri judiciare. Potrivit unor surse din institutie, citate de Mediafax, votul final a fost amanat la cererea reprezentantilor PSD in Colegiu, Laurentiu Tanase si Florin Chiritescu, care au solicitat ca expertiza grafologica independenta sa-i fie comunicata si Rodicai Stanoiu, aceasta cerand-o anterior. "Am votat astazi (joi - n. r.) si am decis sa mai asteptam o saptamana pentru ca avocatul doamnei Stanoiu sa primeasca rezultatul expertizei. Am vrut sa parcurgem toate procedurile, pentru ca votul nostru sa fie complet legitim si in conformitate cu legea", au declarat sursele citate.
Potrivit acestora, in sedinta de joi, Colegiul ar urma sa voteze colaborarea sau necolaborarea Rodicai Stanoiu cu fosta politie politica a regimului comunist. Conform procedurii, fostul ministru PSD are dreptul sa conteste decizia, daca ii va fi defavorabila. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.