Directorul de publicitate de la Libertatea si Pro Sport, Robert Schorr, va demisiona, de luni, din postul detinut, transmite Mediafax. Dupa ce a coordonat departamentul de vanzari publicitate al diviziei Ziare Bulevard si Sportive din cadrul Ringier
Directorul de publicitate de la Libertatea si Pro Sport, Robert Schorr, va demisiona, de luni, din postul detinut, transmite Mediafax. Dupa ce a coordonat departamentul de vanzari publicitate al diviziei Ziare Bulevard si Sportive din cadrul Ringier Romania, mai bine de un an si jumatate, Robert Schorr, nu a vrut sa precizeze catre ce companie se va indrepta si nici daca isi va urma colegii care colaboreaza acum cu trustul Adevarul. Razvan Corneteanu, fostul director executiv al diviziei Ziare Bulevard si Sportive, a incetat in urma cu o luna colaborarea cu Ringier, el fiind urmat de mai multi manageri sau sefi de departamente, din echipa directorului executiv al Ziare Bulevard si Sportive. Potrivit Ringier, in departamentul de vanzari de publicitate al diviziei, managementul Ringier a decis sa foloseasca experienta si resursele interne. Mirela Murariu si Cristian Mihalache vor prelua in mod egal responsabilitatile de coordonare a vanzarilor de publicitate ale diviziei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.