Politistii din Hunedoara reaudiaza martorii din cazul unui sugar de opt luni ajuns la spital cu fata tumefiata si vanatai in jurul ochilor, despre care se presupune ca a fost agresat de tatal sau. Seful Politiei municipiului Hunedoara, comisarul sef
Politistii din Hunedoara reaudiaza martorii din cazul unui sugar de opt luni ajuns la spital cu fata tumefiata si vanatai in jurul ochilor, despre care se presupune ca a fost agresat de tatal sau. Seful Politiei municipiului Hunedoara, comisarul sef Nicolae Petrus, a declarat ca martorii in cazul copilului de opt luni care are urme de lovituri pe fata au fost citati pentru a fi reaudiati. "Certificatul medico-legal arata ca micutul a fost lovit de un corp dur cu margini neregulate. Incercam sa aflam ce s-a intamplat. Pana acum, martorii au declarat ca sugarul a cazut din bratele tatalui beat", a spus seful Politiei municipiului Hunedoara. Comisarul sef Nicolae Petrus a declarat ca a incercat sa o convinga pe mama copilului si pe sora presupusului agresor sa depuna plangere importiva acestuia, pentru ca cercetarile sa fie extinse.
Traumatism cranio-cerebral
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Hunedoara a internat, miercuri dupa-amiaza, un copil de opt luni si pe mama acestuia intr-un centru maternal din judetul Hunedoara. Micutul, impreuna cu mama lui, au fost luati sub protectia statului dupa ce sugarul a ajuns la inceputul acestei saptamani la Spitalul "Dr. Alexandru Simionescu", cu fata umflata si plina de vanatai. De acolo, bebelusul a ajuns la Sectia de Chirurgie a Spitalului din Deva, unde a fost consultat de un pediatru-chirurg, neurochirug si oftalmolog. Medicii l-au diagnositicat cu traumatism cranio-cerebral, cu hematom pe pleoapa dreapta, presupunand ca micutul a fost agresat.
Seful Serviciului Judetean de Medicina Legala a Judetului Hunedoara, medicul Dan Marculescu, sustine, citat de Mediafax, ca ranile de pe fata micutului duc la ipoteza ca acesta a fost agresat. Rudele copilului declarau ca acestuia i s-a umflat capul si i s-a invinetit fata dupa ce a cazut din bratele tatalui beat. Mama si matusa micutului au, la randul lor, ochii vineti si spun ca au fost lovite de tatal copilului. In prezent, tatal micutului este cercetat pentru vatamare corporala din culpa. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.