Castigurile ING Asigurari de Viata au avansat, in primele noua luni ale anului, pana la 11 milioane euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, profitul a crescut cu 4 milioane euro, potrivit raportului trimestrial publicat ieri de grupul I
Castigurile ING Asigurari de Viata au avansat, in primele noua luni ale anului, pana la 11 milioane euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, profitul a crescut cu 4 milioane euro, potrivit raportului trimestrial publicat ieri de grupul ING. Institutia financiara a subscris in perioada mentionata prime brute, in conditii comparabile, de 89 milioane de euro, comparativ cu 77 milioane de dolari in primele noua luni ale anului 2005. Infiintata in 1997, ING Asigurari de Viata este membra a grupului olandez ING, prezent in Romania si prin ING Bank. In domeniul de retail banking, ING si-a marit numarul de sucursale la 104, in timp ce numarul de clienti a urcat la 248.000. Profitul total al grupului olandez de servicii financiare, calculat in conditii comparabile, a crescut in primele noua luni la 55,54 miliarde de euro, de la 52,54 miliarde de euro, in perioada similara a anului trecut. Profitul net al grupului a urcat la 5,59 miliarde de euro, de la 5,37 miliarde de euro. In trimestrul al treilea, profitul net a scazut insa cu 16%, la 1,57 miliarde euro, de la 1,88 miliarde euro, in aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a unor costuri exceptionale si a nivelului mai scazut al dobanzilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.