Deputatul Nati Meir, membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale, a afirmat, joi, pentru Agentia "ROMPRES", ca nu a mai discutat, joi, cu detinutii de la penitenciarul Jilava, suparat ca presa nu a avut ac
Deputatul Nati Meir, membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale, a afirmat, joi, pentru Agentia "ROMPRES", ca nu a mai discutat, joi, cu detinutii de la penitenciarul Jilava, suparat ca presa nu a avut acces. Deputatul a spus ca, daca directorul general general al Administatiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Alexandru Serban, nu ii va cere scuze, nu va mai efectua vizite la penitenciare. "Eu chem presa si nu i se da voie sa intre. Sistemul penitenciar trebuie schimbat, este un sistem de pe vremea lui Ceausescu. Sistemul trebuie sa fie transparent", a declarat Nati Meir. Deputatul a precizat ca a lasat unsprezece mingi de fotbal pentru detinuti si a plecat. El a spus ca, desi miercuri a obtinut acordul verbal pentru ca presa sa poata lua parte la vizita sa in penitenciarul Jilava, joi jurnalistilor nu li s-a permis accesul. "Presa nu a avut acces, pentru ca nu a avut aprobare scrisa. Nati Meir poate intra in calitate de parlamentar oricand, pe cand presa are alt regim", a declarat Alexandru Serban.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.