PD a primit ieri statutul de membru asociat PPE, cu 68 de voturi pentru si o abtinere apartinand PNTCD. Din delegatia democratilor, care a fost prezenta la reuniunea Biroului Politic al PPE de la Bruxelles, au facut parte presedintele Emil Boc, prese
PD a primit ieri statutul de membru asociat PPE, cu 68 de voturi pentru si o abtinere apartinand PNTCD. Din delegatia democratilor, care a fost prezenta la reuniunea Biroului Politic al PPE de la Bruxelles, au facut parte presedintele Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, vicepresedintii Anca Boagiu si Sorin Frunzaverde, dar si fostul consilier prezidential Elena Udrea. Conform procedurilor interne ale PPE, un partid ce are calitatea de membru asociat, devine automat membru cu drepturi depline al grupului din legislativul european, dupa ce tara de origine a respectivului partid devine membra a UE. Membrii asociati mai sunt PNTCD si UDMR. (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.