Masajul traditional chinez Tui-na se realizeaza prin tehnici de masaj caracterizat prin stilul Tras (na)-Impins (tui). Acest stil de masaj se bazeaza pe principii energetice si provine, in principal, din provincia Shandong, unde se afla si Comitetul
Masajul traditional chinez Tui-na se realizeaza prin tehnici de masaj caracterizat prin stilul Tras (na)-Impins (tui). Acest stil de masaj se bazeaza pe principii energetice si provine, in principal, din provincia Shandong, unde se afla si Comitetul National de Masaj Chinez. Tehnica de masaj Tui-na urmeaza legea celor cinci elemente, Yin/Yang, si utilizeaza meridianele de acupunctura. Masajul este indicat atat la adulti, cat si la copii, in diverse afectiuni ca:* Boli interne: raceala comuna, insolatie, cefalee, vertij, insomnie, constipatie, enurezis, lumbago, dureri articulare, paralizie faciala, hipertensiune.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.