Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, aflat in Brazilia, a declarat ca nu a facut nici o oferta pentru achizitionarea vreunui jucator din aceasta tara, negand ca gruparea din Ghencea ar negocia pentru mijlocasul Jose "Ze" Roberto de Oliveira
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, aflat in Brazilia, a declarat ca nu a facut nici o oferta pentru achizitionarea vreunui jucator din aceasta tara, negand ca gruparea din Ghencea ar negocia pentru mijlocasul Jose "Ze" Roberto de Oliveira (27 de ani), informeaza site-ul oficial al clubului stelist. Stoica a dezmintit zvonurile aparute in aceste zile in mass-media, potrivit carora Steaua ar fi dispusa sa ofere suma de doua milioane de euro pentru Ze Roberto de la Botafogo. Oficialul stelist a negat vehement acest lucru, "din respect pentru milioanele de suporteri ai Stelei", afirmand ca nici macar nu a urmarit partida Botafogo - Fluminense. "Mai mult decat atat, nu am facut nici o oferta unui club brazilian pana in momentul de fata", a subliniat Stoica. "Motivul pentru care ma aflu aici este acelasi pentru care m-am deplasat si in alte tari, si anume o evaluare cat mai exacta a fenomenului fotbalistic la nivelul celor mai importante cluburi. Prin intermediul colaboratorilor nostri din Brazilia, am avut sansa de a urmari antrenamentele unei echipe de club extrem de valoroase, care participa cu regularitate la cele mai importante competitii continentale", a comentat Stoica. Acesta a adaugat ca este deranjat de speculatiile care se fac. "Indicandu-se cu atata precizie nume si posturi pe care vor veni jucatori, se inoculeaza ideea ca am fi total nemultumiti de cei care reprezinta in momentul de fata culorile Stelei, ceea ce, cel putin din punctul meu de vedere, este complet fals", a spus Stoica. Managerul general al clubului din Ghencea ii roaga pe suporteri sa nu uite ca Steaua de azi a castigat ultimele doua titluri de campioana a Romaniei si a reusit cele mai mari performante ale unei echipe de club romanesti in Europa dupa 1989. "Sunt mandru de jucatorii nostri si voi fi chiar daca in parcursul extrem de dificil din acest sezon vor mai exista si sincope. Sper ca la finalul celui mai dificil tur de campionat din istoria Stelei, daca luam in considerare numarul de jocuri si valoarea adversarilor intalniti, sansele noastre de a participa si in editia viitoare a Ligii Campionilor sa ramana intacte, sa continuam in Cupa Romaniei si, bineinteles, dupa meciul de la Lyon sa mergem la Nyon!", a incheiat Stoica. Reactia acestuia a venit imediat dupa ce Gigi Becali declarase ca Steaua nu-l va transfera pe Ze Roberto. "Noi vrem jucatori intre 17 si 20 de ani, pe care sa-i formam la Steaua. Problema cu acestia nu este suma de transfer, pentru ca as da si cinci milioane de dolari pe unul, dar vor salarii foarte mari, ceea ce ar strica echilibrul echipei", a spus boss-ul din Ghencea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.