Presedintele Uniunii Crestin-Sociale (UCS), Dan Mocanescu, a combatut, ieri, declaratiile unor lideri politici romani care condamna masurile luate de unele state ale Uniunii Europene cu privire la limitarea accesului fortei de munca din Romania si B
Presedintele Uniunii Crestin-Sociale (UCS), Dan Mocanescu, a combatut, ieri, declaratiile unor lideri politici romani care condamna masurile luate de unele state ale Uniunii Europene cu privire la limitarea accesului fortei de munca din Romania si Bulgaria. „In ultimele zile am putut urmari cu atentie reactia unor partide si personalitati politice de la noi, generata de operatiunea Guvernului Marii Britanii de a limita accesul cetatenilor romani si bulgari pe piata muncii din Regat. Pana una-alta, argumentele Guvernului Majestatii-Sale au in vedere atentia pe care o acorda echilibrului social din propria tara. Pentru astfel de guvernanti, obligatiile fata de electorat, exprimate printr-un discurs politic coerent, nu sunt vorbe in vant“, a precizat Mocanescu.

Previziuni depasite


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.