O noua moda prinde contur in viata elevilor vasluieni. In timp ce in Capitala sau in alte orase mari ale tarii, elevii care provin din familii instarite se afiseaza la scoala cu limuzine de ultima generatie, in Vaslui, un oras mai modest de provinc
O noua moda prinde contur in viata elevilor vasluieni. In timp ce in Capitala sau in alte orase mari ale tarii, elevii care provin din familii instarite se afiseaza la scoala cu limuzine de ultima generatie, in Vaslui, un oras mai modest de provincie, locul acestora este luat fie de autoturisme, marci autohtone, fie de taxiuri.
Chiar daca dorinta elevilor vasluieni de a conduce propriile autoturisme este foarte mare, ei nu pot visa decat sa-i determine pe parinti sa le imprumute, pentru cateva ore, masina, si asta doar pentru a face o buna impresie in randul colegilor de scoala. Este cazul celor mai multi elevi vasluieni care invata la Liceul "Mihail Kogalniceanu". si cum inventivitatea este o trasatura specifica romanilor, tot asa si elevii au gasit o alternativa care-i poate scoate dintr-o situatie jenanta la varsta lor, si anume ca nu-si pot permite autoturisme personale cu care sa se afiseze la scoala doar pentru pastrarea unei imagini de invidiat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.