Celebra cantareata Kylie Minogue revine pe scena muzicala dupa ce a reusit sa invinga cancerul. Ea a declarat, intr-un interviu acordat revistei "Elle", ca boala de care a suferit "a inspirat-o si a ajutat-o sa-si gaseasca echilibrul", informeaza sit
Celebra cantareata Kylie Minogue revine pe scena muzicala dupa ce a reusit sa invinga cancerul. Ea a declarat, intr-un interviu acordat revistei "Elle", ca boala de care a suferit "a inspirat-o si a ajutat-o sa-si gaseasca echilibrul", informeaza site-ul actustar.com, citat de NewsIN. "M-am intors, sunt creativa si ador tot ce mi se intampla", a spus Kylie Minogue. "Ma simt mai inspirata ca niciodata si cred ca tot ce mi s-a intamplat mi-a dat echilibrul de care aveam nevoie intre munca si viata privata", a adaugat cantareata. Kylie Minogue a anuntat ca isi va relua turneul pe care l-a abandonat in clipa in care a aflat ca sufera de cancer mamar, in primavara lui 2005. Primele concerte pe care diva le va sustine vor avea loc pe 2, 3, 5 si 6 ianuarie, in Marea Britanie. Biletele s-au pus in vanzare online si s-au epuizat in doar sase minute.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.