Eliminarea dinamovistilor din Cupa Romaniei Timisoreana i-a enervat la culme, in prima instanta, pe conducatorii clubului. La o zi dupa al doilea esec consecutiv al gruparii din stefan cel Mare, in ultimele doua meciuri, bosii "cainilor" aveau o cu
Eliminarea dinamovistilor din Cupa Romaniei Timisoreana i-a enervat la culme, in prima instanta, pe conducatorii clubului. La o zi dupa al doilea esec consecutiv al gruparii din stefan cel Mare, in ultimele doua meciuri, bosii "cainilor" aveau o cu totul alta stare de spirit.
Inainte de a intra in cantonament la Saftica, pentru partida de maine seara cu Otelul, programata la ora 20.45 (Antena 1), elevii lui Mircea Rednic au fost bagati, ieri la pranz, in sedinta. Discutia, care a avut loc in vestiarul ros-albilor de la stadion, nu a fost deloc una furtunoasa. Dimpotriva, Cristi Borcea, directorul executiv, a tinut sa le transmita fotbalistilor ca nimic nu s-a schimbat. "Pentru noi sunt aceiasi baieti ca si inainte. Le-am spus ca sunt cei mai buni jucatori din Romania, fapt demonstrat in partidele de pana acum. Cupa nu era obiectivul nostru principal, dar era un trofeu. De acum ne vom concentra doar pe campionat, unde vrem sa mentinem avansul si sa ne calificam in primavara europeana". Chestionat daca jucatorii vor fi sanctionati pecuniar, conform Regulamentului de Ordine Interioara, Borcea a replicat: "Cum sa amendezi o echipa ca Dinamo, care are un avans de 11 puncte in clasament fata de Steaua, si care a invins si pe Besiktas?".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.