Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat, intr-o emisiune televizata, ca i-a propus lui Traian Basescu o alianta PD-PSD in perioada in care acesta era primar general si lider al formatiunii democrate. Nastase a precizat, la Realitatea TV,
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat, intr-o emisiune televizata, ca i-a propus lui Traian Basescu o alianta PD-PSD in perioada in care acesta era primar general si lider al formatiunii democrate. Nastase a precizat, la Realitatea TV, ca, la sfarsitul anului 2003 sau in ianuarie 2004, Basescu i-a adresat o scrisoare in care ii cerea sprijinul pentru obtinerea unui credit care necesita garantii guvernamentale. El a sustinut ca, in urma acelei scrisori, s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu Traian Basescu, care era in conflict cu Consiliul General, dominat de PSD, si i-a propus o alianta, spunandu-i ca nu are rost ca cele doua formatiuni sa mearga „separat, intr-o singura directie“. Adrian Nastase a relatat ca, dat fiind ca se apropiau alegerile locale, i-a propus lui Basescu sprijinul PSD pentru candidatura la Primarie, precum si pentru proiectele sale, urmand ca PD si PSD sa mearga impreuna in alegerile parlamentare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.