Ridicarea gunoiului dupa renovarea in casa sau dupa curatarea locuintei de obiecte voluminoase si inutile ii supune pe proprietari la eforturi financiare mai ceva decat reamenajarea in sine. Bucurestenii trebuie sa aiba pregatite cateva milioane de l
Ridicarea gunoiului dupa renovarea in casa sau dupa curatarea locuintei de obiecte voluminoase si inutile ii supune pe proprietari la eforturi financiare mai ceva decat reamenajarea in sine. Bucurestenii trebuie sa aiba pregatite cateva milioane de lei vechi, pentru a scapa de resturile menajere din fata casei sau a blocului.
Exista insa si alternativa spagii, valabila si in cazul gunoierilor, dar fara cel putin 500.000 de lei vechi, niciun gunoier nu se atinge de deseurile depozitate la coltul strazii. Riscul acestei alternative este o amenda, in valoare de aproximativ 15.000.000 de lei vechi, in caz ca sunteti surprinsi de inspectorii de la municipalitate. Oficial, firmele de salubritate din Capitala, care au contracte cu primariile de sectoare, va cer pentru aceste servicii suplimentare evaluarea cantitatii de gunoi, deplasarea la sediul acesteia, pentru achitarea serviciilor, programare si rabdare.
"Nu le dati mai mult de 500.000 de lei (vechi) pentru sapte saci"
Bucurestenii care vor sa fie civilizati sunt nevoiti s-o faca pe banii lor. Cei care renunta sa-si incarce portbagajul cu saci plini de moloz, pe care sa-i arunce noaptea pe terenuri abandonate din cartierele Floreasca sau Chitila, de exemplu, vor scoate cel putin 2.000.000 de lei vechi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.