Sotul lui Britney Spears, Kevin Federline, a ripostat la cererea de divort a starului, cerand sa i se acorde custodia "legala" a celor doi copii ai cuplului si pensie alimentara, transmite AFP.
La fel ca si Spears, Federline vrea custodia "lega
Sotul lui Britney Spears, Kevin Federline, a ripostat la cererea de divort a starului, cerand sa i se acorde custodia "legala" a celor doi copii ai cuplului si pensie alimentara, transmite AFP.
La fel ca si Spears, Federline vrea custodia "legala" si "fizica" a lui Sean Preston, in varsta de 13 luni, si a lui Jayden James, de doua luni, conform documentelor depuse de avocatul sau la un tribunal din Los Angeles.
Potrivit acestui document, Federline i-a cerut si pensie alimentara lui Spears, una dintre cantaretele cele mai bine platite din lume si a carei avere era estimata in 2004 de revista Forbes la 120 de milioane de dolari.
Luni, Britney Spears a intentat divort, la mai putin de doua luni de la nasterea celui de-al doilea copil al sau.
Starul, in varsta de 24 de ani, si Kevin Federline, fost dansator si cantaret de rap aspirant, in varsta de 28 de ani, s-au casatorit in septembrie 2004.
Relatia lor a fost foarte mediatizata de la inceput, cuplul fiind una dintre tintele preferate ale paparazzi-lor.
Britney Spears, "starul Lolita" care a cunoscut celebritatea in 1999 cu melodia "Baby one more time" si care a vandut peste 60 de milioane de albume in lumea intreaga, a luat hotararea de a face o pauza in cariera in urma cu un an si jumatate pentru a se dedica familiei.
Cantareata nu risca sa fie nevoita sa-i dea sotului ei jumatate din avere, pentru ca cei doi au incheiat un contract prenuptial "beton armat", conform unor surse apropiate starului. In ceea ce priveste custodia copiilor, situatia e mult mai delicata pentru ca solista a fost fotografiata de paparazzi pe cand conducea tinandu-si primul copil pe genunchi iar, la scurt timp dupa acest incident, cu copilul fara centura de siguranta. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.