Politistii harghiteni s-au confruntat in ultimele zile cu un val de sesizari referitoare la existenta in circulatie a unor bancnote false de 100 lei. Banii erau plasati in diferite magazine sau benzinarii din Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc si Cri
Politistii harghiteni s-au confruntat in ultimele zile cu un val de sesizari referitoare la existenta in circulatie a unor bancnote false de 100 lei. Banii erau plasati in diferite magazine sau benzinarii din Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc si Cristuru Secuiesc. In urma cercetarilor, politistii harghiteni au descoperit ca bancnotele false erau plasate de doua femei, care le cumparau cu 80 de lei bucata. Mergand pe fir, oamenii legii au descoperit ca vanzatorul era L.F., de 23 ani, din comuna simonesti, sat Cadaciu Mic. In cele din urma, politistii au ajuns si la "tipograful" de bancnote: S.L., de 26 ani, din Cristuru Secuiesc, despre care au obtinut informatii ca a plasat un numar insemnat de bancnote din cupiu de 100 lei contrafacute, dar si din alte cupiuri, respectiv 500 lei, precum si forinti si dolari SUA. S.L. a fugit din tara in 16.10.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.