Dupa doar doua infrangeri, la Dinamo scandalul e-n floare. Ganea i-a atacat pe actionari si antrenori, dand amploare razboiului pornit de Cristi Borcea, patronul unei firme de gaz lichefiat. Fanii dinamovisti il considera pe Ganea drept spionul rapi

Dupa doar doua infrangeri, la Dinamo scandalul e-n floare. Ganea i-a atacat pe actionari si antrenori, dand amploare razboiului pornit de Cristi Borcea, patronul unei firme de gaz lichefiat. Fanii dinamovisti il considera pe Ganea drept spionul rapidistului George Copos.

Au fost de ajuns doua infrangeri pentru ca tot moralul dinamovistilor, construit cu migala prin succes dupa succes, sa se prabuseasca precum un castel de carti. Dupa eliminarea din Cupa, Mircea Rednic se cearta cu Gigi Netoiu, Gigi Netoiu se cearta cu Cristi Borcea, Claudiu Niculescu se cearta cu Ionel Ganea si Ionel Ganea se cearta cu toti, in timp ce suporterii pun si ei gaz pe „focul“ de la stadionul unde buteliile lui Borcea sunt la loc de cinste.

„Victoriile aduc victorii“ spuneau oficialii dinamovisti atunci cand seria succeselor parea a nu se mai sfarsi. Prima victorie obtinuta cu greu, in prima etapa, cu FC National, a adus inca una si inca una si inca una... pana la treisprezece. Acea perioada s-a sfarsit insa, iar „cainii“ probeaza acum zicala potrivit careia „infrangerile aduc infrangeri“.
Dupa un prim pas gresit facut la Cluj, in campionat, elevii lui Mircea Rednic au clacat rusinos in Cupa Romaniei, fiind eliminati de Pandurii Tg. Jiu. Vasile Turcu si Nicolae Badea au plecat furiosi de la stadion, dar declaratiile lor nu au fost nici pe departe la fel de razboinice ca ale lui Gigi Netoiu. Fostul actionar dinamovist
l-a atacat pe Cristi Borcea: „Au explodat transferurile bomba facute in vara“. Pentru ca Borcea nu era acolo, a avut grija Rednic sa replice: „Acum se cred toti specialisti“. Pe teren, Claudiu Niculescu s-a contrat dur cu Ganea, in timp ce „ganezul“ nu s-a multumit sa se certe cu un singur coechipier, lansand un atac general la adresa superiorilor: „Antrenorii si conducatorii sunt responsabili pentru rezultatele echipei“.

Borcea a venit cu gazul, 'Ganita>> cu fitilul
La actuala stare de tensiune se poate spune ca au contribuit doi oameni. Cristi Borcea, patronul unei firme distribuitoare de gaz lichefiat, a facut o eroare manageriala grava, atunci cand a declarat ca va aduce doi atacanti de valoare la echipa, desi trio-ul Ganea-Niculescu-Danciulescu functiona perfect. In mod normal, moralul jucatorilor a scazut radical, Ganea atacandu-l, la randul lui, pe Borcea. Si de aici a inceput circul....

Declaratii 666 Declaratii 666 Declaratii 666 Declaratii 666 Declaratii

'Asta e valoarea lui Dinamo>>
„La Dinamo au inceput sa explodeze bombele care s-au facut in vara, transferurile. Din punctul meu de vedere, singurul transfer valoros care s-a facut a fost Ganea, restul... Ar fi pacat ca el sa plece. Pana acum, Dinamo a stat in cinci jucatori, cei trei din fata, plus Moti si R. Stefan. Era previzibil ca va veni si un asemenea meci. Cred ca asta e valoarea. Ilie Iordache nu a fost bun pentru Dinamo, e bun pentru Pandurii! Dar aste e, au venit bombele in vara...“. (Gigi Netoiu - fost actionar)

'Este vina actionarilor si antrenorului>>
„Ce doriti sa stiti de la mine?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.