Politistii din Bucuresti au retinut, trei persoane ale unei grupari infractionale care incercau sa vanda unui cetatean american un teren ce nu le apartine.
Pamantul, evaluat la 400 de mii de euro, este situat in Otopeni. Este vorba de Magdal
Politistii din Bucuresti au retinut, trei persoane ale unei grupari infractionale care incercau sa vanda unui cetatean american un teren ce nu le apartine.
Pamantul, evaluat la 400 de mii de euro, este situat in Otopeni. Este vorba de Magdalena S., care a incheiat in 27 octombrie, folosindu-se de o carte de identitate falsa, un antecontract de vanzare-cumparare cu o societate comerciala din Bucresti pentru un teren de 8.975 de metri patrati, situat in Otopeni. Cartea de identitate ii apartinea adevaratei proprietare, Natalia B. Infractoarea a incasat, in momentul semnarii actelor, suma de 113.000 de euro, restul urmand a fi primit in cursul zilei de miercuri. Magdalena S. a venit la intalnirea cu omul de afaceri insotita de Nicolae A., George C., Nicu G. si Mircea L., toti cunoscuti cu antecedente penale, care au ajutat-o la producerea falsului. In fata sediului bancii unde trebuia sa ii astepte omul de afaceri, cu banii, erau, de fapt, politistii, care i-au retinut. Magdalena S., Nicolae A. si George C. au fost arestati, iar Nicu G. si Mircea L. sunt cercetati in stare de liberate. Ei sunt acuzati de inselaciune, complicitate la inselaciune, fals in inscrisuri oficiale, complicitate la fals in inscrisuri oficiale, uz de fals, fals privind identitatea, complicitate la fals privind identitatea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.