Procurorii Parchetului instantei supreme au cerut Ministerului Apararii Nationale sa puna la dispozitia anchetatorilor documentele in baza carora acest minister a predat cu titlu gratuit catre Ministerul Mediului aparatura apartinand Statului Major G
Procurorii Parchetului instantei supreme au cerut Ministerului Apararii Nationale sa puna la dispozitia anchetatorilor documentele in baza carora acest minister a predat cu titlu gratuit catre Ministerul Mediului aparatura apartinand Statului Major General (SMG).
Totodata, procurorii vor sa stie care este valoarea acestor bunuri si a serviciilor cedate Ministerului Mediului. ""De asemenea, plecand de la o rezolutie a ministrului Apararii pusa pe o oferta a societatii Telemobil SA, am cerut MApN sa ne comunice daca ministerul a achizitionat telefoane mobile de la aceasta firma, si, daca da, sa ne inainteze documentatia"", ne-a precizat ieri Biroul de presa al Ministerului Public.
Reamintim ca, in urma cu o luna, Eugen Badalan, fostul sef al SMG al Armatei, a depus la Parchet o plangere penala prin care l-a acuzat pe fostul ministru al Apararii, Teodor Atanasiu, de abuz in serviciu prin atribuirea fara licitatie a unor contracte ale armatei, dar si pentru ca ar fi destituit in mod ilegal mai multi ofiteri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.