Compania Nationala Posta Romana (CNPR) anunta ca pensionarii care au optat pentru plata pensiei prin banca, in cont curent sau card, vor primi taloanele de plata, cele de culoare mov, la domiciliu, prin factorii postali. Distribuirea taloanelor, fiin
Compania Nationala Posta Romana (CNPR) anunta ca pensionarii care au optat pentru plata pensiei prin banca, in cont curent sau card, vor primi taloanele de plata, cele de culoare mov, la domiciliu, prin factorii postali. Distribuirea taloanelor, fiind ordonata pe strazi, cartiere, sate sau comune, se va face numai in zilele lucratoare (de luni pana vineri), in perioada 14 "28 ale lunii, conform calendarului lunar stabilit in conventia incheiata cu Casa Nationala de Pensii, se arata intr-un comunicat al CNPR. Daca destinatarul talonului nu este gasit la domiciliu, i se va lasa un aviz pe baza caruia, pana in penultima zi lucratoare a lunii, isi va putea, totusi, ridica talonul de la oficiul postal mentionat in aviz. Distribuirea taloanelor se efectueaza la adresa inscrisa pe acestea, inmanandu-se, dupa caz, fie destinatarilor, fie persoanelor mandatate cu procura speciala autentica, fie curatorului in baza deciziei de curatela, fie tutorelui in baza deciziei de tutela. La primirea talonului, titularul sau mandatarul, dupa caz, au obligatia sa prezinte salariatului postal actul de identitate (BI/CI) si sa completeze rubricile de pe cupon (data la care titularul primeste talonul; semnatura de primire talon; seria si numarul actului de identitate al titularului sau mandatarului; numarul procurii, emitentul si data emiterii). Dupa expirarea termenului limita (ultima zi lucratoare a lunii), taloanele nedistribuite vor fi inapoiate Casei Judetene de Pensii, se mai arata in comunicat. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.