Cristian Borcea, directorul general al Dinamo, a fost ieri in vizita in vestiarul echipei si i-a incurajat pe fotbalisti dupa eliminarea din Cupa Romaniei, declarandu-se optimist in ciuda a doua infrangeri consecutive in ultimele patru zile. "Cupa nu
Cristian Borcea, directorul general al Dinamo, a fost ieri in vizita in vestiarul echipei si i-a incurajat pe fotbalisti dupa eliminarea din Cupa Romaniei, declarandu-se optimist in ciuda a doua infrangeri consecutive in ultimele patru zile. "Cupa nu era unul dintre obiectivele noastre principale, dar nu putem spune ca suntem bucurosi dupa aceasta eliminare. In acest moment, obiectivele noastre sunt calificarea in primavara europeana si terminarea turului pe primul loc. Chiar daca nu am jucat ata cum i-am obisnuit pe suporteri, sa nu uitam ca ni s-a anulat un gol valabil si ni s-a refuzat un penalty. Dupa meciul de la Cluj s-a vorbit doar de golul anulat CFR-ului, regulamentar dupa parerea mea. Dar la 1-1 am avut un penalty neacordat. Suntem, probabil, singura echipa din Europa care nu a primit un penalty in 16 meciuri disputate, in campionat si in Cupa Romaniei. Nu vreau sa cred ca este o conspiratie impotriva noastra pentru a se apropia celelalte echipe", a declarat Borcea. Acesta le-a luat apararea jucatorilor si a anuntat ca nu se pune problema ca Ganea sa plece. "Sunt aceiasi baieti care au reusit un parcurs extraordinar I-am incurajat si le-am spus ca sunt cei mai buni din Romania. Am vorbit cu Ganea si va spun ca nu va pleca nici in iarna. Are un contract cu Dinamo pana la finalul sezonului. Intre atacantii lui Dinamo nu exista nici un conflict Sunt cei mai buni din Romania! Sunt sigur ca veti vedea din nou acel Dinamo care v-a obisnuit cu victoriile", a mai spus Cristian Borcea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.