Astazi se implineste un an de cand ministrul Hardau a preluat portofoliul Educatiei. si-a inceput anul de mandat in plin conflict sindical si il incheie in scandal cu cadrele didactice. Ministrul Mihail Hardau ne-a vorbit in exclusivitate despre tens
Astazi se implineste un an de cand ministrul Hardau a preluat portofoliul Educatiei. si-a inceput anul de mandat in plin conflict sindical si il incheie in scandal cu cadrele didactice. Ministrul Mihail Hardau ne-a vorbit in exclusivitate despre tensiunile din sistemul de invatamant.
- De ce sunt suparati profesorii pe dumneavoastra?
- Eu m-am ferit sa intru intr-o stare de conflict cu sindicatele din invatamant, dar e de neinteles atitudinea lor. Eu cred ca in aceste zile se creeaza tensiuni artificiale. Nu vad niciun motiv de nemultumire in conditiile in care educatia n-a avut niciodata un buget asa de mare cum va fi cel din 2007.
- Dumneavoastra sustineti ca v-ati inteles cu liderii de sindicat, iar acestia spun ca nu este adevarat. Cine minte?
- Haideti sa va spun cum a fost intelegerea. Dupa ultima intalnire cu domnul Barbu si cu domnul Vladescu, guvernul le-a promis sindicatelor o majorare de salariu de 16 la suta pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.