Sa castigi un Oscar este pentru orice actor american sau nu, un moment decisiv in cariera. Dar pentru unele actrite se pare ca ravnitul trofeu e platit cu pretul casniciei sau al unei relatii de durata. In ultimii opt ani, multe actrite premiate cu

Sa castigi un Oscar este pentru orice actor american sau nu, un moment decisiv in cariera. Dar pentru unele actrite se pare ca ravnitul trofeu e platit cu pretul casniciei sau al unei relatii de durata. In ultimii opt ani, multe actrite premiate cu Oscar si-au pierdut barbatii, de la inaltimea piedestalului pe care Academia Americana de Film le situasera. Iata doar cateva dintre purtatoarele asa-zisului „Blestem Oscar“.

Julia Roberts
La numai trei luni dupa ce a castigat Oscarul pentru „Cea mai buna actrita“ in 2001, cu rolul „Erin Brockovich“, Julia Roberts si-a terminat relatia cu frumosul sau prieten Benjamin Bratt. Surse din anturajul cuplului au declarat ca Ben isi dorea ca Julia sa lucreze mai putin si sa se aseze la casa ei. Aparent, acest lucru nu i-a convenit actritei, dar dragostea nu a ocolit-o pe „Frumusica“. Un an mai tarziu, ea s-a maritat cu cameramanul Danny Moder cu care are gemeni.

Halle Berry
In 2002, Eric Benet parea sa aiba cea mai buna indeletnicire din lume: se culca cu Halle Berry. Un an mai tarziu, dupa ce Halle a cast igat cu rolul „Monster's Ball“, cuplul s-a separat datorita adictiei pentru sex extraconjugal a lui Benet.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.