Iarna aceasta, blanita are din nou intaietate, cand vine vorba de tinute. Geci, paltoane, pulovere, cizme, genti, toate sunt "impopotonate" cu blana, fie ca e de vulpe sau de iepure. Pe strada sau la petrecere, oriunde "da bine" o tinuta care are mac
Iarna aceasta, blanita are din nou intaietate, cand vine vorba de tinute. Geci, paltoane, pulovere, cizme, genti, toate sunt "impopotonate" cu blana, fie ca e de vulpe sau de iepure. Pe strada sau la petrecere, oriunde "da bine" o tinuta care are macar o componenta cu sau din blana.
Referitor la acest apect, trebuie precizat ca specialistii nu au impus o culoare stricta, ci, din contra, au mers pe variatii de culori si pe combinatii unice. Astfel, la Prestij se gasesc, pentru femei, modele de geci din blana naturala, de iepure si cu diferite cristale, iar la Paolo Rossi se vand bolerouri din blana de nurca. La Only se gasesc diverse tipuri de haine, cu blana de vulpe sau de iepure, in culori variate, de la verde, rosu, auriu, la negru, albastru, mov etc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.