Bene Bibenti
" si s-a deschis pe strada Smardan, a doua s-a aflat in Piata Teatrului. Nici una insa nu s-a dovedit o afacere prospera. Pentru ca, asa cum era de asteptat, arta negotului ii era mult mai straina lui Caragiale decat arta condeiului. Paul Bujor isi aduce aminte ca, intr-o noapte pe la 11, s-a dus la beraria "Bene Bibenti". "Nu era decat un singur client", povesteste el. "Caragiale, voind sa scape de el, fiindca astepta sa-i vie niste prieteni cu cari sa stea la taifas in odaita de dindos, se duce le el asa agale si-i spune: Vezi, d-le, merge greu comertu'. Clienti putini, cheltuieli multe. Iata, cum e si acum, un singur client pentru care trebuie sa platesti chirie, sa consumi lumina degeaba si altele...
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în săptămâna 1-7 aprilie în funcție de zodie
Sursa: garbo.ro
-
Emi Gal, fondatorul român care facilitează oamenilor lupta eficientă cu cancerul
Sursa: start-up.ro
-
Eleni Skoura, ING Bank: Personalizarea înseamnă informația potrivită, la...
Sursa: futurebanking.ro
-
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă echilibrată? Ponturi...
Sursa: kudika.ro
-
Premierul Belgiei: Mai mulți membri ai Parlamentului European au fost plătiți...
Sursa: wall-street.ro