A trecut o saptamana de cand Roxana Iakab, fetita de 5 ani din Brasov, a disparut din fata blocului in care locuia. Cercetarile pentru gasirea micutei au devenit o prioritate la nivelul Politiei Romane. Cautarile au fost extinse, iar de joi sea

A trecut o saptamana de cand Roxana Iakab, fetita de 5 ani din Brasov, a disparut din fata blocului in care locuia. Cercetarile pentru gasirea micutei au devenit o prioritate la nivelul Politiei Romane.

Cautarile au fost extinse, iar de joi seara, politistii actioneaza pe principalele linii CFR care trec prin zona. Sectiile regionale ale Politiei TF au fost alertate si in prezent se impart afise cu poza micutei in toate trenurile ce tranziteaza judetul Brasov. Sunt verificate hotelurile, motelurile si parcarile de pe DN 13, drumul dintre Brasov si Sighisoara.
Anchetatorii verifica si centrele de plasament pentru minori, spitalele de copii, mediile si zonele de vagbondaj, pentru a se asigura ca Roxana nu se afla in anturajul cersetorilor sau al copiilor strazii. ""Se merge, de asemenea, pe linia investigatiilor specifice, in zonele unde sunt date de interes"", a declarat comisarul-sef Florea Oprea, prim-adjunctul comandantului IJP Brasov.

Politistii din judetul Hunedoara au transmis colegilor din Brasov o inregistrare care a fost surprinsa in urma cu doua zile de camerele de supraveghere de la un fast-food din Deva, dupa ce un martor a semnalat ca ar fi vazut copilul in zona. Imaginile au fost vizionate de parintii fetitei, care au declarat Politiei ca micuta surprinsa de camera video nu este Roxana.
In Bucuresti, la 112 au fost primite pana acum noua sesizari de la cetateni care afirmau ca au vazut fetita in Bucuresti. Toate informatiile s-au dovedit a fi false, insa politistii din Capitala continua cautarile pe teren.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.