Procurorii i-au adus la cunostinta colonelului Nicolae Lecu, seful Directiei Logistica din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, acuzatiile in dosarul in care acesta este invinuit de abuz in serviciu, ne-a informat ieri Biroul de pre
Procurorii i-au adus la cunostinta colonelului Nicolae Lecu, seful Directiei Logistica din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, acuzatiile in dosarul in care acesta este invinuit de abuz in serviciu, ne-a informat ieri Biroul de presa al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).


""Procurorii cerceteaza imprejurarile in care Nicolae Lecu a folosit in interes personal forta de munca a unor militari, materiale si utilaje din dotarea unitatii pe care o conduce pentru construirea a doua imobile din judetul Ilfov"", se arata in comunicat.
Urmarirea penala a inceput la 24 octombrie, dar cercetarile au fost incepute din primavara in colaborare cu Directia Generala Anticoruptie (DGA) din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. DNA a precizat ca Nicolae Lecu, suspendat deja din functie, este singura persoana cercetata in acest dosar.
Potrivit unor surse DGA, in perioada 2003-2006, Nicolae Lecu ar fi construit doua vile in Voluntari si Zurbaua, una pe numele fiului din prima casatorie, alta pe numele socrului lui, folosindu-se de militari in termen si de masini ale unitatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.