O adolescenta in varsta de 13 ani din Deva care a disparut, luni, din fata blocului a fost gasita in Timisoara, la rude. Potrivit politistilor, Antonela Speranta Dan a plecat cu o cunostinta, fara sa anunte pe nimeni. Familia a intrat in panica dupa
O adolescenta in varsta de 13 ani din Deva care a disparut, luni, din fata blocului a fost gasita in Timisoara, la rude. Potrivit politistilor, Antonela Speranta Dan a plecat cu o cunostinta, fara sa anunte pe nimeni. Familia a intrat in panica dupa ce a cautat-o ore in sir pe afara, la vecini, dar si la rudele din localitate alertand in cele din urma Politia.
Fetita fusese data in urmarire generala si in consemn la frontiera, constituindu-se o echipa de politisti care actiona pentru gasirea minorei si clarificarea imprejurarilor in care aceasta a disparut. Subinspector Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IJP Hunedoara, a declarat ca fata a fost identificata miercuri seara, dupa ce aceasta si-a contactat familia din Deva pentru a le spune ca este in vizita la rudele din Timisoara. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.