""N-am ofertat brazilieni!"" Aflat de cateva zile in Brazilia, managerul general al campioanei en titre, Mihai Stoica, a remis ieri un comunicat, prin care tine sa lamureasca scopul vizitei din America de Sud si sa-si exprime cateva puncte de vedere

""N-am ofertat brazilieni!""
Aflat de cateva zile in Brazilia, managerul general al campioanei en titre, Mihai Stoica, a remis ieri un comunicat, prin care tine sa lamureasca scopul vizitei din America de Sud si sa-si exprime cateva puncte de vedere.

In primul rand, oficialul stelist a negat interesul pentru achizitionarea vreunui jucator brazilian, dupa zvonurile potrivit carora gruparea din Bulevardul Ghencea ar negocia pentru mijlocasul Jose ""Ze Roberto"" de Oliveira.

NEGARE. ""Din respect pentru milioanele de suporteri ai Stelei, tin sa infirm categoric toate informatiile aparute in aceste zile in presa din Romania. Stirea potrivit careia noi am fi dispusi sa oferim suma de 2 milioane de euro pentru jucatorul Ze Roberto de la Botafogo este o pura inventie a presei, mai mult decat atat, nu am facut nici o oferta unui club brazilian pana in momentul de fata, iar eu nici macar nu am urmarit partida dintre Botafogo si Fluminense. Motivul pentru care ma aflu aici este acelasi pentru care m-am deplasat si in alte tari, si anume o evaluare cat mai exacta a fenomenului fotbalistic la nivelul celor mai importante cluburi. Se inoculeaza ideea ca am fi total nemultumiti de cei care reprezinta in momentul de fata culorile Stelei, ceea ce, din punctul meu de vedere cel putin, este complet fals"", a precizat Mihai Stoica.

APEL. ""I-as ruga pe toti suporterii Stelei sa nu uite ca echipa de azi este cea care a castigat ultimele doua titluri in Romania si a reusit cele mai mari performante ale unei echipe de club romanesti in Europa dupa 1989. Sunt mandru de jucatorii nostri si voi fi chiar daca in parcursul extrem de dificil din acest sezon vor mai exista si sincope"", se mai scrie in comunicatul managerului general din Ghencea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.