Sub privirile exigentului sau patron mijlocasul giulestean a marcat un gol de senzatie, asemanator celui reusit de Ilie Dumitrescu in meciul cu Argentina, de la Mondialul din a€˜94, si a calificat Rapidul in sferturile de finala ale Cupei R

Sub privirile exigentului sau patron mijlocasul giulestean a marcat un gol de senzatie, asemanator celui reusit de Ilie Dumitrescu in meciul cu Argentina, de la Mondialul din a€˜94, si a calificat Rapidul in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Pentru ""alb-visinii"" n-a fost insa chiar o formalitate implinirea acestui deziderat, desi echipa olteana a fost, cu mici exceptii, ca si inexistenta in fata portii lui Coman. Giulestenii si-au facut singuri viata grea, irosind cu nonsalanta cateva mari oportunitati de a marca.

AUTORITAR. Trupa lui Razvan Lucescu a detinut controlul in permanenta. Rapidistilor le-a lipsit insa precizia in momentele cheie, Moldovan, in trei randuri, Zicu si Mazilu gresind executia finala. Pana in minutul 34, cand Badoi
l-a executat pe Bornescu direct din lovitura libera, sut-centrare care a trecut peste intreaga aparare a Universitatii si pe deasupra unui portar uluit. Prima repriza s-a incheiat cu centrarea defectuoasa a lui Perja, care a cazut pe transversala portii juvetilor. Sarabanda de ocazii in partea secunda. Mazilu scapa singur, dar nu-l poate invinge pe Bornescu (a€˜56), iar Coman pareaza sutul din 6 metri al lui Baird (a€˜66). Iese la rampa si Buga, care in minutele 83 si 90 da cu piciorul sansei de a-l convinge pe Copos ca e cazul sa-i mareasca salariul. Intre aceste doua ratari, o alta, imensa, marca Viorel Moldovan. ""FRF si-a dorit ca Rapid sa mearga mai departe, a stabilit ca meciul sa se joace la Ploiesti, iar noi ne-am simtit ca in Giulesti"", a spus patronul Stiintei, Adrian Mititelu. ""Am ratat incredibil, iar daca se termina 5-0 n-ar fi fost un scor exagerat"", a declarat, la final, Razvan Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.