Viata amoroasa fericita dupa ex. Sau potopul... Femeia se confrunta cu o mare problema de vocabular, conceptie si atitudine (pe langa alte chestiuni de ordin culinar, ca ceapa prajita, sau de ordin igienic, precum spalatul closetului, ori de ord

Viata amoroasa fericita dupa ex. Sau potopul...

Femeia se confrunta cu o mare problema de vocabular, conceptie si atitudine (pe langa alte chestiuni de ordin culinar, ca ceapa prajita, sau de ordin igienic, precum spalatul closetului, ori de ordin organizatoric, cum ar fi stransul sosetelor de sub pat, ori chiar de fond, de pilda, activitatile sexuale obligatorii, prevazute contractual), si anume ""comparatia"".

HADA COMPARATIE. Oricine stie ca o femeie nu poate privi un barbat, de exemplu, fara ca in nanosecunda urmatoare sa-i fluture prin capsor intreaga lista de masculi amusinati anterior, de-a dreapta exemplarului nou, si de-a stanga, o alta listuta care se compune automat si care-i contine pe masculii care se-nvartesc atunci si acolo in jurul celui vizat de atentia madamei. Mai grav e ca problema asta nu se opreste la stadiul de graunte si incet, incet se transforma in ditai vrejul de fasole.

SA LE LUAM PE RAND. Faci cunostinta cu masculul. Acesta iti intinde galant mana. Desigur ca ii vei studia cu atentie degetele si te vei intreba daca sunt oare la fel de nazbatioase precum ale fostului. Apoi veti iesi la o cafea, sa va cunoasteti. In caz ca nimeresti intr-un local mai socotit, fostul isi va lua desigur porcaielile de rigoare. Daca se-ntampla invers, noul mascul va deveni brusc un sarantoc cu care nu stii de ce-ti pierzi timpul si ce fraiera ai fost ca l-ai lasat pe fost. Cand ajugeti in pat, sa te tii comparatii la turatie maxima! Atat de forma, cat si de fond. Ceea ce n-ar fi rau, daca macar tarasenia ar fi si constructiva. Daa€™ nu-i deloc, ba dimpotriva. Si asta in primul rand pentru ca toata atentia muierii se opreste de fapt la primul contact cu un mascul. Care devine un fel de model, de guru meschin al tuturor masculilor care vor urma. Pentru ca, saracii, vor fi din start detronati de amintirea unui vesnic fost, care era asa si pe dincolo. Culmea e ca madamelor fostul nu le convine niciodata, daa€™ nici actualul nu le place, ca prea seamana sau nu seamana cu fostul!!!! Pesemne ca d-aia se zice ca acolo unde-i un ""fost"" e si-o problema...

ANUSKA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.