PC a semnat ieri un protocol de colaborare cu Formul Civic al romanilor din Harghita si Covasna ce va avea drept scop apararea identitatii nationale a romanilor din cele doua judete, precum si eliminarea discriminarilor pe criterii etnice si impunere

PC a semnat ieri un protocol de colaborare cu Formul Civic al romanilor din Harghita si Covasna ce va avea drept scop apararea identitatii nationale a romanilor din cele doua judete, precum si eliminarea discriminarilor pe criterii etnice si impunerea respectarii de catre autoritatile publice judetene si locale a drepturilor si libertatilor consfintite in Constitutie.

Totodata, PC s-a angajat sa sustina prin mijloace legislative proiectele Formului ce vor viza obiectivele amintite mai sus. Pe de alta parte, conservatorii au anuntat ca in cadrul Biroului politic de marti se va lua o decizie cu privire la votul pe care PC il va acorda proiectului de Buget pe anul 2007. Reprezentantii PC sunt nemultumiti ca amendamentele initiate de acestia privind cresterea salariilor profesorilor au fost respinse in comisii, dar si pentru ca IMM-urile nu au primit un buget corespunzator.

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2007 va intra miercurea viitoare in dezbaterea plenului reunit al Parlamentului, dupa cum au stabilit ieri cele doua birouri permanente ale Camerei si Senatului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.