Fostul actionar dinamovist Gigi Netoiu a criticat ieri, dupa meciul Pandurii Tg. Jiu - Dinamo, scor 1-0, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, politica de achizitii a gruparii "alb-rosii", spunand ca au explodat "bombele", adica transferurile an
Fostul actionar dinamovist Gigi Netoiu a criticat ieri, dupa meciul Pandurii Tg. Jiu - Dinamo, scor 1-0, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, politica de achizitii a gruparii "alb-rosii", spunand ca au explodat "bombele", adica transferurile anuntate in vara de conducerea clubului. "Un meci foarte prost. Ce se intampla? Au inceput sa explodeze bombele care s-au facut in vara, transferurile! Din punctul meu de vedere, singurul transfer valoros care s-a facut a fost Ganea. Iar pentru ceea ce s-a intamplat pana acum meritul cel mai mare il are Rednic. Ar fi pacat sa plece Ganea, este singurul transfer valoros. Dinamo a stat pana acum in cinci jucatori, cei trei din fata, cei mai buni atacanti din campionat, plus Moti si St. Radu. Era previzibil ca va veni si un asemenea meci. Cred ca asta e valoarea. Ilie Iordache, autorul golului, nu a fost bun pentru Dinamo, e bun pentru Pandurii! Dar aste e, au venit bombele in vara!", a spus Netoiu dupa eliminarea din Cupa Romaniei a lui Dinamo. Actionarii dinamovisti au anuntat, in vara, ca Dinamo va realiza mai multe transferuri "bomba". Una dintre aceste "bombe" a fost, in opinia conducatorilor gruparii "alb-rosii", achizitionarea angolezului Ze Kalanga, singurul jucator din campionatul intern prezent la Cupa Mondiala din Germania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.