Persoane inarmate au deschis ieri focul asupra birourilor Uniunii Europene din Fasia Gaza, dupa atacul israelian de la Beit Hanoun, in care au fost ucisi 18 palestinieni, potrivit unor surse palestiniene din domeniul securitatii, relateaza Reuters.
Persoane inarmate au deschis ieri focul asupra birourilor Uniunii Europene din Fasia Gaza, dupa atacul israelian de la Beit Hanoun, in care au fost ucisi 18 palestinieni, potrivit unor surse palestiniene din domeniul securitatii, relateaza Reuters. Aceleasi surse au spus ca nu exista informatii referitoare la eventuale victime. De asemenea, zeci de elevi au aruncat cu pietre si sticle intr-o cladire a misiunii UE din orasul Gaza. Fortele de securitate palestiniene au incercat sa-i impiedice sa intre in cladire.

Proiectilele israeliene au lovit ieri dimineata o zona rezidentiala din orasul Beit Hanoun, situat in nordul Fasiei Gaza, si au facut 18 victime, din care 13 erau din aceeasi familie. Alte 40 de persoane au fost ranite, potrivit lui Khaled Radi, oficial din Ministerul Sanatatii. Amir Peretz, ministrul israelian al apararii, a cerut imediat oprirea bombardamentelor si a deschis o ancheta in cazul incidentului care a facut victime civile palestiniene.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.