Florin Marin a fost instalat ieri in postul de antrenor principal al Ceahlaului, fiind si prezentat oficial in cadrul unei confeinte de presa organizata la sediul clubului din Piatra Neamt. Marin a negociat in ultimele zile cu presedintele Consiliulu
Florin Marin a fost instalat ieri in postul de antrenor principal al Ceahlaului, fiind si prezentat oficial in cadrul unei confeinte de presa organizata la sediul clubului din Piatra Neamt. Marin a negociat in ultimele zile cu presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mastacaneanu, dupa care a avut discutia decisiva cu Gheorghe Stefan, primarul orasului Piatra Neamt. "Flocea" este al patrulea antrenor al Ceahlaului in acest tur de campionat, dupa Mihai Stoica, Ion Moldovan si "interimarul" Vasile Silaghi (nemtenii au promovat in vara cu Marin Barbu pe banca tehnica, dar acesta a fost schimbat). Florin Marin a mai antrenat pe Ceahlaul de doua ori, prima data in intervalul 31 iulie 1996 - 29 octombrie 1997, cand a stat pe banca 43 de meciuri, iar a doua oara in perioada 10 martie 2001 - 22 septembrie 2001, totalizand 21 de meciuri. De fiecare data, Florin Marin a renuntat la functia de antrenor al Ceahlaului in urma unor meciuri cu FC National. "Am acceptat cu placere propunerea lui Stefan, in primul rand pentru ca am colaborat bine cu el si cu conducerea administrativa de la Piatra Neamt. Ceahlaul are un nucleu de jucatori pe care eu i-am promovat in prima liga si cu care am lucrat mult timp. Obiectivul pentru acest sezon este unul realist, si anume evitarea retrogradarii, pentru ca Ceahlaul este o echipa nou-promovata, iar din sezonul viitor isi va propune obiective mai indraznete", a declarat Fl. Marin. "Locul 14 este obiectivul lui Florin Marin pentru acest sezon, iar daca vom ramane in Liga I atunci contractul sau va fi automat prelungit. Eu as vrea sa prelungim cat mai mult aceasta intelegere, pentru ca intotdeauna m-am inteles bine cu Florin Marin", a declarat Gheorghe Stefan. "Pinalti" a mai spus ca Fl. Marin va avea conditii financiare asemanatoare cu ceilalti doi antrenori (n.r. - Mihai Stoica si Ion Moldovan, pe care Ceahlaul i-a avut pana in prezent de la inceputul turului) si care sunt stabilite prin Regulamentul de Ordine Interioara. "Admir in primul rand caracterul lui Florin Marin si faptul ca atunci cand ne-am despartit am facut-o in conditii amiabile si corecte pentru ambele parti", a adaugat Stefan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.