Surpriza "optimilor" din Cupa Romaniei s-a inregistrat in Capitala, unde Dinamo a pierdut in fata Pandurilor Tg. Jiu, scor 0-1 dupa prelungiri, intr-un meci disputat pe Stadionul "National". Unicul gol al intalnirii a fost inscris de Ilie Iordache, i
Surpriza "optimilor" din Cupa Romaniei s-a inregistrat in Capitala, unde Dinamo a pierdut in fata Pandurilor Tg. Jiu, scor 0-1 dupa prelungiri, intr-un meci disputat pe Stadionul "National". Unicul gol al intalnirii a fost inscris de Ilie Iordache, in minutul 100, care a patruns pe partea stanga, i-a driblat pe Moti si Mihut, si a sutat pe sub portarul Gaev. A doua infrangere consecutiva a lui Dinamo (prima a avut loc la Cluj, in etapa a 13-a din Liga I, scor 1-2 cu CFR) l-a determinat pe antrenorul Mircea Rednic sa anunte ca mai multi jucatori vor fi trimisi la "satelitul" Dinamo II, in Liga a III-a. Rednic s-a declarat dezamagit de prestatia mai multor jucatori: "M-a deranjat atitudinea unora si mi-am dat seama ca rezervele nu se ridica la nivelul titularilor. Pe unii dintre ei ii voi trimite la Dinamo II, acolo unde vor ramane mult timp", a spus Rednic. Acesta a pus evolutia unora dintre elevii sai pe seama informatiilor conform carora clubul va face o campanie masiva de transferuri in iarna. "O parte din fotbalistii mei nu mai evolueaza ca inainte, deoarece au auzit ca vor veni multi fotbalisti si se intreaba daca nu cumva locurile lor vor fi luate de acestia", a spus Rednic, care a comentat si afirmatiile lui Gigi Netoiu, care declarase ca "au inceput sa explodeze bombele". "Au inceput sa apara tot felul de specialisti care isi dau cu parerea. Atunci cand castigam meci de meci, nici macar nu veneau la stadion de rusine. S-a dovedit ca atunci cand castigi, toti te lauda, iar atunci cand pierzi, toti te ingroapa", a spus Rednic. Si actionarii lui Dinamo spun ca este momentul unor decizii dure la nivelul lotului. "Va trebui sa dam militaria jos din pod!", a spus Vasile Turcu, completat de presedintele CA, Nicolae Badea: "Nu poti sa emiti pretentii cand joci doar ultimele 15 minute din prelungiri si nu joci deloc in timpul regulamentar. In nici un caz Dinamo nu trece printr-o perioada neagra".
Prezicatorul Neagoe
Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, a spus ca a fost sigur ca echipa sa se va califica si ca Iordache va marca golul calificarii. "Nu mi-a fost nici un pic teama de Dinamo. Eram sigur ca ne vom califica. Am obtinut o victorie fara dubiu si ii felicit pe jucatori pentru modul in care au evoluat in fata unei echipe care are 20 de victorii in acest sezon", a declarat Neagoe. Acesta a mai spus ca ii va fi foarte greu sa se hotarasca asupra echipei de start din urmatoarele etape: "Sunt foarte bucuros ca jucatorii care nu prea au evoluat in acest sezon au facut-o acum foarte bine. Imi va fi foarte greu sa fac echipa in viitor". Neagoe a dezvaluit ca a fost sigur ca Iordache va marca golul decisiv: "In momentul in care l-am introdus pe Iordache, le-am spus celor de pe banca de rezerve ca va marca. Ma felicit pentru aceasta mutare". Iordache a fost transferat de Dinamo de la Univ. Craiova in 2005, la pachet cu Plesan, Moti si Guso. Fotbalistul, care se afla in proprietatea lui Gigi Netoiu, a fost trimis insa la Dinamo II, iar in 2006 a fost transferat la Pandurii Tg. Jiu. "Le urez dinamovistilor bafta in campionat si in Cupa UEFA. Am invins cea mai buna echipa, nu mai mi-e frica de nimeni acum. A fost un meci ca oricare altul, nu a fost nimic special pentru mine. S-a vazut oboseala la Dinamo, dar ei au demonstrat ca alcatuiesc cea mai buna echipa din campionat", a spus I. Iordache. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.